JOM FOLLOW YATY

Nak hadiah percuma dan menarik?...Jom klik sini

Khamis, 9 Jun 2011

“Saya Selesa Mendekati Lisa Surihani” Yusry KRU


Gosip cinta Lisa Surihani & Yusry memang meletup. Ada yang suka, ada yang tidak. Yaty pun tumpang gembira. namun ada jugak diantara peminat lisa ini hati mereka agak gundah gulana dek penangan Lisa Surihani yang telah ditawan hatinya oleh Yusry.


Sebuah portal hiburan melaporkan bahawa Yusry sudah pun menemui keluarga Lisa Surihani, dan dia memang inginkan hubungan yang serius. Walau bagaimanapun, Yusry menyatakan hubungannya bersama Lisa Surihani masih di peringkat awal, apatah lagi nak bercerita soal perkahwinan.


Walaupun jarak usia diantara Lisa dan Yusry agak jauh iaitu 12 tahun namun kata Yusry, dia seronok mendampingi dan selesa mendekati Lisa kerana Lisa senang diajak bersembangan dan seorang yang sopan dan matang.Mereka juga saling berbalas SMS dan hubungan mereka sudah pun diketahui oleh keluarga kedua-dua belah pihak ini. Tambah Yusry, jika dia dan Lisa tidak lepak diluar, Yusry akan berkunjung ke rumah keluarga Lisa.p/s : semoga hubungan mereka berdua sampai ke jinjang pelamin dan berbahagia hingga ke akhir hayat ... amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...