JOM FOLLOW YATY

Nak hadiah percuma dan menarik?...Jom klik sini

Terdapat ralat dalam alat ini

Sabtu, 26 Februari 2011

Hikarimoji Lights Graffiti



assalamualaikum ...

sapa2 yang tgk majalah 3 td pukul 9 ada laa pasal geng Hikarimoji lights graffiti nieh ...

sapa yang tak tgk pulak rugi laa jawabnyaa... bukan apa yaty sgt teruja laa apabila yaty tgk cara baru diaorang ambil gambar by using light...



diorang ckp untuk mengambil gambar ni perlu tempat yang sangat gelap...


untuk 'LIKE' di facebook cari hikarimoji lights graffiti then kowank tekan laa butang like uke





nie pulak blog diaorang... follow k

bawah2 nie pulak hasil kerja diaorang ...






pape pown hope diaorang success in this light photography...

Jumaat, 25 Februari 2011

Danny bakal bertunang dengan pramugari AirAsia



Assalamualaikum ...

Perkenalan singkat selama tujuh bulan diantara pelakon dan pengacara tv, Danny dengan seorang pramugari AirAsia bernama Zaidatul Norfazleen Zakaria (Leen) akan menghantar rombongan peminangan tidak lama lagi yakni bertarikh 20 Mac di Kampar, Perak. Tahniahlah kepada Danny (bekas kumpulan X-Factor) yang akhirnya bakal menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi.


Soal pernikahan pula kata Danny kepada wartawan Utusan baru-baru ini, dia dan Leen kemungkinan akan melangsungkan akad nikah penghujung tahun ini. Maknanya ada 6-7 bulan dugaan dan cabaran yang harus ditempuhi Danny dan Leen sepanjang menjadi tunang. Hehe. Doakan sahaja mereka tabah menghadapinya yang akhirnya perjalanan itu sampai ke mahligai yang diidam-idamkan.

Neelofa kekasih baru Shahz Jaszle, putus Maria Farida!

Assalamualaikum ...

Ada sumber memberitahu kepada editor Bharian, Zubir dalam ruangan sisipan BPop yang lalu mengenai hubungan cinta Shahz-Maria sudah pun berakhir kira-kira tiga minggu lalu! Berdasarkan risikan, cinta Shahz-Maria tidak mampu bertahan lama selepas berlakunya pertengkaran besar menerusi telefon antara kedua-duanya.


Difahamkan lagi, Maria bengang apabila dia mendapat perkhabaran Shahz berkawan rapat dengan heroin Azura, Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa, 22. Khabarnya keintiman Shahz dan Neelofa bukan saja ketika penggambaran yang menuntut mereka bercinta serta berkahwin sebagai Zack dan Azura (drama Azura 2011) malah berlarutan di luar lokasi pula tue. Inilah yang dinamakan sebagai cinta lokasi. Sama halnya ketika Shahz dan Maria ketika penggambaran Asmara pertengahan tahun yang lalu.






















Menurut sumber itu lagi, cinta lokasi antara Shahz dan Neelofa tidak berakhir di Paris dan London (set lokasi) sebaliknya masih berlarutan hingga ke hari ini, sekali gus menuntut Shahz memutuskan ikatan percintaannya bersama Maria hanya menerusi SMS saja!



Misha Omar jadi isteri ke-3 Datuk?

assalamualaikum...

Memang sungguh mengejutkan sekali apabila sisipan Utusan edisi Minggu mengatakan yang penyanyi 'seram', Misha Omar sudah berkahwin. Kahwin ok lah, tapi ini kahwin untuk jadi isteri ke-3. Maknanya madu tiga lah ni. Suami Misha tu katanya bernama Datuk K juga. Bukan Datuk K hak milik Dato' Siti, yang ini Datuk K lain punya daerah. Hehe. Tunggu sahajalah jawapan Misha mengenai perkhabaran tidak rasmi ini, kalau betul tahniah lah, kalau tidak, korang diluar sana masih ada peluang lagi. Hehe.



Popular sungguh nama Datuk K di kalangan orang industri hiburan kita ni. Tapi yang ini bukan Datuk Khalid suami kepada Siti Nurhaliza. Ini Datuk K yang lain okey.

Bapa saudara kepada Datuk K kawan baik kepada kawan ofis Joyah. Dia pun berceritalah kepada teman Joyah. Katanya, sudah sah Misha dah jadi isteri ketiga kepada anak saudaranya seorang usahawan yang cukup berjaya di Kelantan itu.

Tarikh kahwin tak pula diberitahu tapi apa yang membuatkan Joyah nak pitam, dengar khabarnya Misha menerima hadiah wang lebih kurang RM1 juta ringgit, rumah dan lain-lain aset yang cukup banyak.

Amboi, untung betul jadi Misha Omar, rezeki cukup murah sebab dapat hadiah begitu banyak. Untung badan orang cantik dan popular macam Misha.

Kalau benar seperti mana yang disampaikan, rasanya tak terlambat untuk Joyah ucap selamat pengantin baru. -Utusan

Yuna - Penakut


assalamualaikum...



Lirik Lagu Penakut – Yuna

Tak semua kau rancang kan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
ini tidak adil tidak adil bagiku
ini tidak adil untuk kau bertanya jika aku mencintaimu juga
tidak adil tidak adil baginya

kau tak penah cuba memahami aku
cinta kau ucap kau tak penah tunjuk
dan bila tiba saat aku kehilangan
beban yang tak penah kau cuba ringankan

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
ini tidak adil tidak adil bagiku
ini tidak adil untuk kau bertanya jika aku mencintaimu juga
ini bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

LAGU TEMA: Nur Kasih The Movie - Yassin & Tizz Zaqyah (Dipawagam: 19 May...


assalamualaikum...


Bakat lakonan Tiz Zaqyah memang tak dinafikan sangat marvelous, tapi bagaimana pula dengan bakat menyanyi? Nampaknya bersempena dengan filem Nur Kasih yang bakal ditayangkan pada 19 Mei 2011 ini, Tiz mencuba nasib dalam bidang nyanyian dengan menyanyikan lagu tema filem tersebut bersama Yassin.

 Video klip official di bawah:-


Satu percubaan yang menarik daripada Tiz kali ini. Tak sedap sangat dan tak sumbang sangat. Orang kata sedang-sedang sahaja. Mungkin Tiz dalam proses belajar vokal untuk meningkatkan lagi mutu nyanyiannya. Tak sabar pulak nak tunggu Tiz bergelar pernyanyi. Apa pendapat korang? Sesuai ke tak sesuai Tiz menyanyi?


Siti Sarah Dan Shuib Sepah Bakal Bernikah Esok

assalamualaikum ...

esok, Shuib Sepah dan Siti Sarah bakal bergelar pengantin baru. Tahniah kepada mereka berdua.


Hatta Dolmat telah pun men”design” baju pernikahan Siti Sarah dan Shuib Sepah. Kalau dah rekaan Hatta Dolmat, confirm kelas gila baju diorang. Pasti akan nampak lebih kacak, cantik dan berseri di hari pernikahan. Yaty doakan agar kesemuanya berjalan lancar untuk bakal pengantin baru ini. Kepada Shuib, tarik nafas panjang-panjang sebelum akad nikah ye.








yaty harap sarah n shuib akan berbahagia hingga ke akhir hayat ..

Isnin, 21 Februari 2011

Saya Nak Join Entry Dalam Yuyu Zulaikha


assalamualaikum...
yaty ada join Yuyu Zulaikha ..
dia ada wat segmen saya nak join entry dalam blog dia..
yaty mmg minat cmni..hehe

nak join?
klik sini

Sabtu, 19 Februari 2011

SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER


Assalamualaikum...

Blog Ben Ashaari ada wat segmen utk follower bwh 100..
yaty berminat nak join..
hehe

Jumaat, 18 Februari 2011

Maher Zain ft Mesut Kurtis - Never Forget



assalamualaikum ...



maher zain and mesut kurtis

Never forget lyrics

Every night and every day
Every night and every day
Never forget to say
La ilaha illa Allah
(Nothing worthy of worship except Allah)

When youre walking down the street
And you see the clouds in the sky
Praise Him and always repeat
The name of The Most High
And say with every heartbeat
La ilaha illa Allah

No matter where you are or what you do
Remember Allah is watching over you
He’s the Light of Heavens and Earth
He’s the first, and He is the last
Obey Him and always say
La ilaha illa Allah
obey Him and always say 
La ilaha illa Allah

La ilaha illa Allah
La ilaha illa Allah
La ilaha illa Allah
Never forget to say
La ilaha illa Allah

La ilaha illa Allah
La ilaha illa Allah
La ilaha illa Allah

Masjid Datuk K Dan Datuk Siti Siap Akhirnya

assalamualaikum ...

Tahniah yaty ucapkan kepada Datuk K dan Datuk Siti kerana menerusi Yayasan Nurjiwa telah pun berjaya disiapkan dan dirasmikan semalam oleh Sultan Kedah, Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah.


Masjid ini diberi nama Masjid Al-Khalidiah dan merupakan salah satu impian Datuk Siti dan Datuk K. Yaty rasa hanya tinggal 1 lagi impian Datuk Siti yang belum tercapai. Semua orang pun rasanya tahu kot. Semoga impian beliau yang satu lagi itu dipermudahkan dengan terbinanya masjid untuk kegunaan orang ramai ini.








Remy Ishak ditendang sampai cedera

assalamualaikum..

Kesihan sungguh dengan pelakon kacak, Remy Ishak ni. Dah lah kena 'bedal' dulu oleh gengsterism kini ditendang pula sampai dikatakan tulang rusuknya cedera. Adoi, apa nak jadi ni. Kuat sangat di 'bedal' kang tak lama lagi Remy guna tulang besi lah ni. Tapi nasiblah tak cedera teruk sangat kata Remy, cuma kecil sahaja, dan tak ditahan di wad.




“Saya mengalami kecederaan di tulang rusuk kanan ketika menjayakan satu babak pergaduhan dalam filem terbaru saya berjudul ‘Barajiwa’. Ketika melakukan babak itu, saya telah ditendang sehingga menyebabkan tulung rusuk saya lebam.

“Selepas ditendang, saya tak boleh bangun dan telah dibawa ke klinik untuk menjalani ujian x-ray. Ia cedera kecil saja, tapi sebab ia melibatkan bahagian dalam, jadi agak merisaukan juga. Nasib baiklah insiden ini berlaku pada hari terakhir penggambaran,” kata Remy ketika ditemui di majlis ramah mesra bersama pelakon filem 'Cun!' baru-baru ini oleh wartawan Gua.

Sam Ada Kumpulan Baru(The Azenders) Dan Nafi Bunkface Berpecah

assalamualaikum ..



Terkejut eden dengar berita yang menyatakan kumpulan Bunkface bakal berpecah. Khabarnya Sam, vokalis Bunkface dah ada kumpulan baru yang diberi nama The Azenders. Manakala ahli kumpulan Bunkface iaitu Paan dan Youk pula masing-masing turut dirisik untuk menjadi gitaris kumpulan Hujan dan One Buck Shot. Sedih sangat kalau Bunkface, salah satu artis Indie yang hebat berpecah.
Apabila ditanya tentang gosip perpecahan kumpulan Bunkface ini, Sam menjawap:-
'Memang saya akui ada beberapa masalah antara saya dalam Bunkface, tetapi saya tidak menarik diri. Cuma saya lebih memberi perhatian kepada The Azenders kerana ia sebuah kumpulan yang baru.Penubuhan The Azenders ini sekadar projek sampingan saya di mana konsep muzik yang dibawakan lebih segar dan lain daripada muzik-muzik yang ada di negara kita.'
Harap-harap Sam dan Bunkface dapat menyelesaikan masalah mereka secepat mungkin. Rugi benar kalau kumpulan sehebat Bunkface ini berpecah. Nama pun dah kukuh dalam industri muzik tempatan. Bukan senang nak femeskan kumpulan baru.Jangan gaduh-gaduh ye. ^__^

Khamis, 17 Februari 2011

B.o.B (Feat. Hayley Williams of Paramore)- Airplanes lyrics with video


ollaa...



























lyrics

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)

Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin' and smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when you're staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin' what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I'm late
I'm on my way so don't close that gate
If I don't make that then I'll switch my flight
And I'll be right back at it by the end of the night

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars


I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)

Somebody take me back to the days
Before this was a job, before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank
Yeah back when I was tryin' to get into the subway
And back when I was rappin' for the hell of it
But now a days we rappin' to stay relevant
I'm guessin that if we can make some wishes outta airplanes
Then maybe yo maybe I'll go back to the days
Before the politics that we call the rap game
And back when ain't nobody listened to my mix tape
And back before I tried to cover up my slang
But this is for the Cada, what's up Bobby Ray
So can I get a wish to end the politics
And get back to the music that started this sh-t
So here I stand and then again I say
I'm hopin' we can make some wishes outta airplanes

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)


Shontelle - Impossible (lyrics)



lagu ni sangat best sbb dia punya artis dah berjaya menyanyikan lagu ni dengan penuh perasaan ...

bait-bait kata dia pun sangat menyentuh kalbuku ... 

layan lagu ni with lirik lagu dia ok ...



"Impossible"

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did

And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did

And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky love
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know

Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know

And now when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky love
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible!
Ooh impossible (yeah yeah)

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did

Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky love
All we had is gone now

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did... 

Rabu, 16 Februari 2011

' Haq ' Kini Sudah Ditayangkan Di Pawagam

assalamualaikum ...


Tajuk Filem:

Haq

Pengarah:

Clhor, Jumaatun Azmi

Penerbit:

Kasehdia Sdn Bhd

Dipawagam:

27 Januari 2011

Pelakon Haq:
Zul Huzaimy

Adyputra
Nanu
Raja Farah
Fatimah Abu Bakar
Zulkifli Ismail
Ammar Adli Bin Mohamed Norin
Amirul Adli Bin Mohamed Norin


Sinopsis Haq:-

Kisah ini memaparkan kehidupan tradisional keluarga Melayu di sebuah kampung yang berunsurkan kegelapan kuasa ghaib, kharomah, rahsia and pertentangan antara dua saudara dalam memperjuangankan kebenaran yang hakiki. Kisah ini berkisarkan tentang Haq, seorang pemuda penyayang dan jujur yang dianugerahkan oleh Allah S.W.T dengan kelebihan kuasa ghaib (Kharomah) dan Badrul (Bad) yang merupakan seorang yang bijak yang juga merupakan adik angkatnya. Haq berupaya untuk mengalihkan objek dengan mengunakan kuasa mindanya.

Satu kemalangan telah berlaku berpunca daripada kedegilan Bad yang menyebabkan kematian ibu kandung Haq di depan mata mereka semasa mereka kecil. Dengan ini, jaringan rahsia, rasa bersalah dan cemburu mula berkembang. Beberapa tahun kemudian, sekembalinya Haq dari belajar diluar negara, beliau disambut dengan penuh kegembiraan kecuali daripada Bad, yang tidak berpelajaran tinggi, lebih suka menghabiskan masanya bercampur dengan samseng kampung daripada mengusahakan perusahaan ladang dan pertanian milik keluarga.
Ini merunsingkan Haq and bapanya, Haji Ibrahim yang bukan sahaja mendidik Bad seperti anaknya malah mengambil kedua orang tua Bad untuk bekerja dengannya. Bad kesal, dia hanya menyalahkan takdir dan keadaan dan mempersoalkan kenapa Haq mempunyai kuasa sedangkan dia hanya seorang anak kepada pembantu rumah. Bapa kandung Bad telah lama menderita sakit meninggal dunia walaupun berkali–kali cuba dirawati oleh Haji Ibrahim.
Haji Ibrahim juga terkenal dalam masyarakat, dianugerahkan Allah untuk merawat penyakit. Bad menjadi lebih marah kerana kegagalan bapa angkatnya itu menyembuhkan penyakit ayahnya dan juga kepada takdir kerana dia tidak mempunyai kuasa untuk mengubah keadaan sekelilingnya. Dengan kemarahan ini jugalah beliau menyalahkan semua orang dan Tuhan, malah telah bersekongkol dengan ilmu hitam dan syirik kepada Allah.
Bad lalu menghilangkan diri. Masa berlalu, Haq telah menceritakan segala–galanya tentang kematian ibunya kepada ayahnya semasa Haji Ibrahim sakit tenat. Kepulangan Bad ke kampung semasa hari pengkebumian Haji Ibrahim mengejutkan semua pihak. Bad, kemudian telah membawa Haq dan pembantunya Aina ke kota lalu mengambil Haq sebagai rakan kongsinya.
Di kota, barulah Haq tahu bahawa Bad mempunyai empayar perniagaan yang besar lagi kukuh. Di situ juga Haq telah berkenalan dengan Zahra yang merupakan pembantu Bad yang mengoda dan materialistik. Bad telah memperkenalkan Haq tentang dunianya yang penuh kekayaan, kekuatan dan kehausan kuasa. Pada masa yang sama, Haq telah tertarik kepada kejelitaan Zahra walaupun dia tahu tentang perhubungan antara Zahra dan Bad.
Haq mula dapat menghidu kehadiran kejahatan yang bersembunyi di dalam diri Bad dan kebenaran tentang kematian Haji Ibrahim juga terserlah. Bad juga telah menunjukkan belangnya. Haq terpaksa mencari kekuatan dan keberanian untuk berhadapan dengan kebenaran dan keputusan itu akan merubah hidup mereka selama- lamanya.






p/s semoga filem ini akan mendapat sambutan hangat 

Gambar Anita Baharom Semasa Disekolah Menengah Kebangsaan Convent father barre ...

assalamualaikum ...


haloo haloo sume ... cewahh arini nak citer pasal sowank artis ni yang bekas pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Father Barre (SMKCFB)  iaitu Anita Baharom ... 


bukan saja2 nak story la ... yaty nak citer sbb yaty pown bekas pelajar SMKCFB jugek ... so I bangga gtew ... hek3 ...



kalau tgk gambr dya mmg laen gler masa dulu n skrng ni kan ... walau apa pown alhamdulillah coz dya sudah berumah tangga dan sgt bahagia ...

p/s: hope dya akan berjaya dalam bidang yang dia ceburi ...

Selasa, 15 Februari 2011

Mizz Nina bakal berduet dengan Justin Timberlake, Rihanna

assalamualaikum ...



Cerita terbaru mengenai penyanyi, Mizz Nina yang juga merupakan tunangan Noh Hujan bakal berkolaborasi dengan dua penyanyi terkenal antarabangsa.


Khabarnya selepas berpuas hati dapat berduet dan menimba ilmu bersama Colby O'Donis, Nina bakal bersatu dengan artis terkenal, Justin Timberlake dan Rihanna.

Siapa yang dapat menafikan, Mizz Nina punya jalan untuk memenuhi impiannya itu kerana Mizz Nina merupakan anak orang berada. Namun berwang atau tidak yang penting adalah inisiatif dan kerja keras seseorang itu dalam merealisasikan impian. 

Lady Gaga dan baju daging lembu



Lady Gaga yang popular namanya kerana dikatakan menjadi penyalur ajaran Yahudi kepada dunia di spot dalam satu majlis penganugerahan (MTV Video Music Award) di New York baru-baru ini boleh dikatakan “buat kerja gila” bila menggunakan fasyen yang jarang atau mungkin tak pernah lagi kita lihat. Lady Gaga menegenakan pada badannya beberapa kilo daging lembu segar yang dijadikan pakaiannya pada hari ber’prestij tersebut.





Tak ke gila tu? Adakah ini dinamakan fashion atau hanya sesuai untuk mereka yang gila?

1. Baju daging Lady GaGa menggunakan 100% daging asli
Bukan hanya setakat baju semata-mata, namun baik kasut, tas tangan serta crown atau tiara yang dikenakan oleh Lady GaGa dalam acara itu diperbuat daripada daging asli .
2. Baju daging Lady GaGa tidak berbau hamis atau busuk
Mungkin ramai yang menganggap baju daging yang dikenakan oleh Lady GaGa ini mempunyai bau daging yang sangat kuat serta tidak menyenangkan hidung.
Namun, percaya atau tidak, baju daging ini langsung tidak berbau hamis atau pun busuk. Malah, Lady GaGa sendiri memberitahu bahawa bau daripada baju dagingnya itu sangat manis. Orang yang duduk disekeliling Lady GaGa juga memberitahu bahawa baju daging Lady GaGa tidak berbau busuk.
3. Baju daging Lady GaGa ini sangat berat!
Daging memang jauh lebih berat jika dibandingkan dengan kain, Apatah lagi bila ia menggunakan 100 peratus daging mentah yang asli. Maka, tidak hairanlah kalau baju daging Lady GaGa ini mencapai berat 22.67 kilogram. Hmmm…Patutlah Lady GaGa macam susah nak bergerak pada malam tu. Tapi, walau macamana pun, ia bukanlah satu halangan untuk Lady GaGa bergaya sakan pada malam itu.
4. Daging mentah di baju Lady GaGa harganya murah
Daging yang digunakan untuk membuat bahan baju Lady Gaga ini ternyata murah saja harganya. Ianya juga bukanlah dari jenis daging Gred A. Inilah yang telah dinyatakan oleh tukang jual daging, Peter Cacioppo.
5. Baju daging ini selesa dipakai!
Pada awalnya, pereka fesyen baju daging ini Franc Fernandez bimbang kalau-kalau baju daging ini akan membuatkan Lady GaGa berasa tidak selesa untuk memakainya. Tapi, Lady GaGa beritahu, itu baju paling nyaman yang dikenakannya pada malam itu. Hmmm, betul ke apa yang Lady GaGa cakap ni? Ataukah ia sekadar propa semata-mata?
6. Baju daging Lady GaGa tidak menggunakan bahan pengawet!
Bunyinya macam tidak munasabah. Tapi, hakikatnya, baju daging Lady GaGa ini langsung tidak menggunakan sebarang bahan pengawet untuk menjadikan ia tahan serta tidak berbau. Hebat ya?
7. Baju daging Lady GaGa tidak mempuyai darah
Ini satu lagi persoalan yang mungkin boleh mengundang rasa pelik atau hairan pada semua orang. Tapi, kalau diperhatikan betul-betul, memang tidak ada kesan darah yang menitis keluar dari baju daging Lady GaGa. Bak kata Franc, daging yang digunakan untuk membuat baju Lady GaGa ini bukan saja sangat liat dan kuat tetapi juga bersih.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...