JOM FOLLOW YATY

Nak hadiah percuma dan menarik?...Jom klik sini

Jumaat, 25 Februari 2011

Neelofa kekasih baru Shahz Jaszle, putus Maria Farida!

Assalamualaikum ...

Ada sumber memberitahu kepada editor Bharian, Zubir dalam ruangan sisipan BPop yang lalu mengenai hubungan cinta Shahz-Maria sudah pun berakhir kira-kira tiga minggu lalu! Berdasarkan risikan, cinta Shahz-Maria tidak mampu bertahan lama selepas berlakunya pertengkaran besar menerusi telefon antara kedua-duanya.


Difahamkan lagi, Maria bengang apabila dia mendapat perkhabaran Shahz berkawan rapat dengan heroin Azura, Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa, 22. Khabarnya keintiman Shahz dan Neelofa bukan saja ketika penggambaran yang menuntut mereka bercinta serta berkahwin sebagai Zack dan Azura (drama Azura 2011) malah berlarutan di luar lokasi pula tue. Inilah yang dinamakan sebagai cinta lokasi. Sama halnya ketika Shahz dan Maria ketika penggambaran Asmara pertengahan tahun yang lalu.


Menurut sumber itu lagi, cinta lokasi antara Shahz dan Neelofa tidak berakhir di Paris dan London (set lokasi) sebaliknya masih berlarutan hingga ke hari ini, sekali gus menuntut Shahz memutuskan ikatan percintaannya bersama Maria hanya menerusi SMS saja!Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...