JOM FOLLOW YATY

Nak hadiah percuma dan menarik?...Jom klik sini

Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 3 Januari 2011

kami bercuti di langkawi ....

assalamualaikum ...

abes je exam spm aritu yaty p la cari keja ngan myra kawan yaty nie .. carik je terus dya kata sok leh dtg keja dah ... wah best nye ... 

keje 2 pown x laa payah sangat lagi pun kedai 2 jual barang alat tulis n benda2 yang mcm untuk pelajar2 nie la ...

keje punya keja dah masuk 3 ari yaty keja .... then yaty pun p la nak mintak cuti tuk minggu depan coz yaty nak p langkawi wth family ... tapi malangnya bos x bg cuti ... dia kata dia nak wat potongan harga sbb nak bukak skolah dah ... 

balik je yaty bgtaw mak n mak kata x apa la nak wat cmna p laa keja biaq mak n depa ja laa p .. huhuhu sedih gler n  yaty pown laa keputusan tuk brhnti keja .... hahahaha

yaty wat keputusan 2 pown coz yaty pikir yaty bukan nak keja selamanya just nak rasa pengalaman je lagi pown yaty tgh 2nggu result spm ....

akhirnya kami pown bertolak la p langkawi ... first time laa aqu nak p langkawi maw x sronok ... ramai family kami kowt yang p ...

jom laa usha ckit gmbar kami kat langkawi k...


ni kat jeti wk2 smpai kat langkawi ... maaf erk saya x da kat cnie coz saya yg ambik gmba nie...


ni pulak wak2 kat dataran lang ... ni mak aqu yg pkai baju hijau ... mak yaty bergambar ngan kembarnya...


kami sume kat dataran lang ...


helang ..


dalam feri ..
ermmm sronok gler p sana ramai2... kami shopping sakan kat sana ... hahaha sampai cnie je la citer aqu k ....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...